24 dec. 2011

Sunt un ţăran frustrat ce nu ştie să aprecieze adevărata artă

Cam asta reiese din activităţile mele din ultimile zile. Din lipsă de ocupaţie am intrat pe nişte bloguri,pe care le-am luat de la "bloggerii TPU". Dau la sfârşit şi link-urile. 80% din blogurile de acolo sunt identice. Bloguri de pseudointelectuali care scriu poezioare abstracte şi pe care nu le înţelege nimeni şi proză scurtă despre...nimic. Unii mai bagă şi câte o poză "artistică" să pară că sunt multi-talentaţi şi le au şi cu fotografia,pe lânga scris. Tot ce scot ei sună penibil,dar au impresia că transpiraţia lor dintre buci miroase a artă şi tu,un biet mocârţan venit de la coada vacii nu eşti capabil să înţelegi trăirile şi fina ironie ce se găseste în poezioarele lor. De obicei ăştia îşi lasă comentarii unul altuia cu cât de "geniali" sunt. Pupători de cururi. Ai un blog neinteresant şi care se vrea a fi artistic,mai cauţi încă 20 de persoane neinteresante,laşi un comentariu,şi primeşti la rândul tău comentarii de la ei. Simplu,nu?
Se pare că eu am fost singurul ţăran care şi-a bagat pula printre atâtea comentarii de "genial" şi "super frumos,îmi place cum scrii". Şi probabil eram mai uşor de ignorat dacă spuneam doar că-mi bag pula în blogul ei. Atunci ar fi crezut că sunt doar un needucat care este invidios pe ea pentru că e artistă. Dar în comentariul meu,printre vreo 2 puli şi 3 căcaţi...se află si un sâmbure de adevăr...ce i-a făcut pe posesorii blogurilor să îmi răspundă. Asta mă amuză. Dacă nu se atacau îmi ştergeau comentariul şi gata. Dar aşa mi-au sters comentariu (normal,ei nu ţin vulgarităţi pe blogurile lor politicoase....ori asta ori eram singurul care nu pupa pe nimeni în cur şi spuneam exact ce cred). Ce mă amuza cel mai mult este că replicile pe care le primesc înapoi,mă acuza că mă bag eu în seamă aiurea. Păi,pentru ce pula mea v-aţi făcut blogul public? Să intre doar cunoscuţii pe el? Pun pariu că dacă lăsam un comentariu gen "eşti genială,îmi place mult cum scrii,ţine-o tot aşa:)" comentariul nu îmi mai era şters şi nu mă mai acuza nimeni că bă bag în seamă fără să fiu întrebat. Deci,problema lor nu este bagarea în seamă...este că nu sunt de acord cu ce scriu ele şi mi se pare de tot cacatul blogul lor. Aşa păţesc cei învăţaţi să primească comentarii doar de la pupincurişti şi gârlani ce vor să le-o dea la creţe.
Eu nu am şters nici un comentariu...le las acolo pe toate. Oricum comentariile nu îmi fac blogul mai bun sau mai rău,important e ceea ce scriu.
Acum să las şi link-urile terminaţilor despre care vorbesc,că tot am promis:
http://roxie3.blogspot.com/
http://multa-liniste.blogspot.com/
http://barelywakeful.blogspot.com/
http://joannath.blogspot.com/
http://deserve-to-smile.blogspot.com/
http://anonim-xd.blogspot.com/
http://www.rebecka-life.blogspot.com/
http://plouacuvisesisperante.blogspot.com/

Ăştia care v-am menţionat aici ar trebui să-mi faceţi câte o felaţie de căciulă că va fac reclamă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chestii mai vechi

Despre sfântul Woodenpints