24 dec. 2011

Nu te vom uita niciodata!

Buna ziua. Probabil multi dintre voi stiti despre teribilul accident de ieri dimineata,de pe DN1. Accident in care a fost implicat si Ionut,proprietarul acestui blog. 4 tineri si-au pierdut viata,dupa ce masina in care se aflau a derapat de pe carosabil lovind un copac. Printre cei 4 se afla cel cunoscut de multi ca "Woodenpints". Inca nu am gasit stirea pe internet. A fost data aseara la televizor.
Multa lume nu il avea la inima,pentru felul lui de a fi si din cauza ca jignea prea mult si vorbea destul de vulgar,insa nu cred ca merita sa sfarseasca in felul acesta. Indiferent de ce vor pune ceilalti,chiar a fost un om bun,pentru cine a avut placerea sa il cunoasca in realitate. Probabil nu a fost un model demn de urmat,insa o sa ne lipseasca,cel putin pentru apropiati.
Nimeni nu se astepta sa te termine asa,insa de moarte nu scapa nimeni. Cred ca toata lumea ar putea sa spuna ceva frumos despre el. Blogul acesta va ramane in amintirea lui,iar asta va fi ultima postare.
Parintii ii vor respecta convingerile,si nu ii vor face slujba religioasa la imormantare,deoarece el se declara ca fiind ateu. Imormantarea va avea loc la cimitirul eternitatea din Galati,la ora 10:00.
Pentru cei care nu stiu cum arata,am incarcat o poza. Sa ni-l amintim asa cum era el...
Nu te vom uita niciodata!

http://i.imgur.com/QiDiX.jpg

2 comentarii:

  1. LOL sa-mi bag pula tu esti ala din poza?=))

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo,super blog'ul - m-am cacat pe mine de ras:))Iti dau dreptate in multe privinte.

    RăspundețiȘtergere

Chestii mai vechi

Despre sfântul Woodenpints