29 ian. 2012

Aberez

Din nou,acelaşi eu,duhnind a bere şi cu o crâncenă durere în pulă.  Am fost întrebat de ce nu pun pe blog şi altceva în afară de aberaţiile vomitate de halca mea de creier.  Nu am ajuns ultimul trist,să pun pe blogul meu chestii mişto găsite pe alte site-uri,doar ca să aveţi voi la ce beli fasolea. Dacă vrei să vezi chestii mişto intri pe youtube,9gag,sau ce căcat de site-uri foloseşti tu atunci cândte saturi de porno.  Nu am ajuns sclavul nimănui,să caut filmuleţe şi poze în locul vostru.  Am început cu asta ca să le închid gura smârdanilor care nu-s obişnuiţi cu cititul,sau pe care-i dor ochii de la fundalul negru. Dacă nu te duce capul să dai copy/paste la postare s-o citeşti în word,nu meriţi să intri aici.
Şi nu pun nici sondaje de genul „cum vi se pare acest blog” , „ce  aţi vrea să citiţi în viitorul apropiat?” , „ce părere aveţi despre mine?”...sau alte idioţenii şi luzăreli. Scriu când am chef,ce am chef,şi mă doare fix în pulă dacă îi place sau nu cuiva,sau ce părere ai tu despre mine. Cu alte cuvinte,mi se rupe pula de voi şi mă piş pe părerile voastre. Sunteţi mult prea lipsiţi de importanţă ca să fiţi luati în seamă. Bun,am lămurit şi asta.
Ziceam de şcoală. Nui văd rostul. Cu toate că fiecare o face,chiar şi eu am trecut prin asta,tot nu-i văd rostul.  Să nu se înţeleagă greşit,nu am nimic cu conceptul de educaţie şi cunoaştere,însă de la educaţie şi până la ce a ajuns şcoala,e mult. Nu înţeleg de ce 12 clase,de ce atât de multe materii inutile,de ce înveţi chestii care nu o să-ţi folosească niciodată,şi ale nimicuri cu care oamenii s-au obişnuit. Hai că vin eu cu o idee,care bineînţeles că nu o să se aplice niciodată,dar să nu spun că am ţinut-o în mine,cum ţineti băşinileîn voi în timpul bac-ului să nu vă dea afară. Şcoala durează 12 ani. 12 ani în care constaţi că ştii la fel de multe ca unul de vârsta ta,dar care nu a făcut şcoală. Iar ce ştii în plus,nu-ţi foloseşte. Acum pe bune,nu mi s-a intâmplat vreodată să fiu într-o situatie nasoală şi să mă salveze faptul că ştiu să rezolv o integrală,sau una din problemele alea de fizică în care şi Einstein îşi băga pula. Eu mă gândeam că am evolua mai repede,ca societate,dacă,în loc de 12 ani de învăţat inutilităti generale,fiecare îşi alegea un singur domeniu în care să se specializeze. Vă daţi seama că după 12 ani,eram o ţară plină de specialişti în orice,decât una plină de idioţi care teoretic ştiu din toate câte puţin,dar practic nu ştiu nimic. Obligatoriu de învăţat să fie doar limba română,şi ecuatiile de gradul 2,ca să nu te fraierească cefălaţii la rest. Atât. În rest,îţi alegi să cânţi la ceva,să pictezi,să faci un sport..12 ani faci doar acel lucru,şi dupaia o să fii tătic. Bine,asta e încă o idee căcată de mintea me bolnavă,care,dacă aţi observat,nu implică pula mea.
De ce am scris voma asta de idee de mai sus? Stăteam şi mă gândeam într-o zi,bine,gândit e mult spus,dar nu aveam altă activitate mai interesantă cât simp scurgeam o bere.  La ora actuală,toţi visează la locuri de muncă uşoare. Care nu produc nimic,ci doar dau falsa impresia oamenilor că ar avea nevoie de ele.  Iar oamenii,idioţi cum sunt ei,şi împărţind aceeaşi bucată de creier,chiar cred că ei au nevoie de acele inutilităţi,care pur şi simmplu nu îţi oferă nici un serviciu concret,dar pentru care trebuie să dai bani. Mă refer aici la manageri,consultanţi,asistenţi,secretare curve muiste, brokeri..şi alte căcaturi fără de care lumea ar trăi la fel. Şi ajung să se bată 10-15 sclavi dinăştia prntru un post ceva mai bine plătit decât a ăluia care schmbă becul pe casa scării,să termine n facultăţi,să facă masterate,pentru a face 8 ore pe zi ceea ce ar fi putut face şi unul care a terminat doar liceul. E trist. Oricum,îşi merită soarta. În 15 ani curul lor va prinde forma scaunului pe au stat,iar munca îi înobilează încet-incet,şi ajung să zâmbească fals şi să fie politicoşi cu toată lumea,deoarece asta le cere serviciul,iar activităţile ăstea le-au intrat involuntar în reflex. Mai mult îl apreciez pe ăla care vine să-mi repare maşina pentru 50 de lei,decât pe secretara cu ţâţele mari care face muie zilnic şi din când în când mai xeroxează chestii pentru dooj de milioane pe lună.
Este ca şi cum eu m-aş căca într-un lighean,apoi întreb cine vrea să-mi mănânce căcatul. Bineînţeles,nu o să vrea nimeni la început. Dar dacă reuşesc să-i conving pe oameni că ei chiar au nevoie să-mi mănânce căcatul,în scurt timp se vor bate între ei,şi vor face chestii impresioante ca să-mi arate că ei merită onoarea de a-mi mânca mie căcatul. Sau ceva de genul...pula mea.
Iar pentru sărmanii care mă consideră un frustrat şi un neadaptat din punct de vedere social,probabil au şi ei partea lor de dreptate. Sunt frustrat,însă prin frustrăi eu evoluez. Voi sugeţi cuci. Neadaptat dpdv social sunt,însă decât să mă integrez într-o societate care consideră ceva normal să-ţi pupi şefii în cur pentru promovare şi să fii politicos şi cu ăia pe care-ţi vine să-i calci pe muie...mai bine rămân la rangul meu de frustrat antisocial care se pişă pe tot.  Nu trebuie să fii sociabil pentru a-ţi băga pula în anumite chestii ce nu-ţi convin. Deci,mă descurc eu.
Am aberat nu? Oricum mă piş. 

8 comentarii:

  1. Puţifer a.k.a Bianca30.01.2012, 18:32

    ur. De data asta ai scris ceea ce gândeam şi eu acum ceva timp. De ce puii mei tre' să ştim la toate , când noi ne specializăm pe un singur job ? De ce puii mei tre' să ştim exuaţiile pulii, când nimeni nu ne întreabă de ele ? Ce ? Mă întreabă şefu' la muncă, care e teorema lu' nu'ş care ?

    RăspundețiȘtergere
  2. wooden ce mai face mata?imi mai suge pula?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, și eu am zeci de pagini de învățat doar la o singură materie, și ea la fel de inutilă. La cât îmi pasă mie de școală, oricum în câteva zile nici n-o să le mai știu, dar meh...

    @Anonim, oricine ai fi tu, și nu zic asta că Wooden mi-e prieten, ești un idiot! Unul mare. Pentru că tre să n-ai deloc minte. Mna, nici măcar nu știi să înjuri...ești varză.

    RăspundețiȘtergere
  4. sugeti pula cu sperma.

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim de sus, să te chiș în freză.

    RăspundețiȘtergere
  6. ba am dat laba si nu iese sperma din pula ace pot face frec coaiele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puţifer a.k.a Bianca22.03.2012, 17:23

      Tpu.ro
      Acol'găseşti toate răspunsurile serioase, la toate căcaturile ăstea de întrebări. Ps : e permisă şi troll-eala

      Ștergere
  7. Eu deja numai imi bat capul cu toate materiile dar e problema cand ai profesori retarzi care mananca numai cacat la ore, la fizica fac niste cacaturi cu termodinamica masii, ca la ce imi trebuie mie sa aflu randamentul unui motor daca nu o sa fac asa ceva, ce pula mea gaz ideal daca nu exista asa ceva. La mate iar la fel ne chinuie pizda aia cu nu stiu cate mii de formule care ne face sa ne pisam in sus, si o sa imi bag pula si in asta ca nu se lasa pana nu o bat.

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints