6 apr. 2012

Nu suport rockerii

Şi acum că v-am atras atenţia cu titlul, o să-mi spuneţi „păi bine bă pulă,da tu nu eşti rocker?” . Nu ştiu exact ce sunt şi nici nu-mi pasă. Lumea îmi pune eticheta de rocker iar eu mă piş pe părerea lumii. Arăt aşa că aşa-mi place mie să arăt,nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Însă sunt câteva categorii de...să le zicem rockeri,pe care eu personal nu-i înghit. Şi faptul că ascultă aceeaşi muzică pe care o ascult şi eu ,nu înseamnă că nu am voie sa-i critic sau să mă piş pe soarta lor.
  •       Cei  care nu ascultă rock,dar spun că au ascultat înainte însă au trecut peste faza asta,fiind doar o modă adolescentină,o etapă în formarea personalitătii şi o treaptă pe scara maturizării. Astfel de persoane sunt invitate să-mi sugă pula cu zel. Ştiu ei de ce. Muzica asta nu este doar o chestie care vine şi pleacă...şi trebuie să fii cel puţin idiot să crezi că dacă nu mai asculţi rock,asta te face mai matur.
  •      Cei care cred că lungimea părului contează. Ok,eu am păru lde ~50 de centimetri,dar asta nu mă face mai rocker decât un chel sau unu cu părul scurt. Singura diferenţă este că la mine se vede mai mişto când fac headbang şi-mi ia mai mult timp să mă spăl pe cap. Puţin contează lungimea părului,asta tine doar de preferinţele fiecăruia...atâta timp câ nu ai o freză gen homo-twilight,emo-gay sau alte căcaturi penibile totul e ok.  Dacă ai impresia că singurul scop al unui rocker este să care 2 metri de podoabă capilară ai înţeles cam cât înţelege un manelist din muzica asta.
  •       Rockerii cu dreaduri. Habar nu am de ce zic asta,nu am nici un motiv să mă leg de ei,dar pur şi simplu nu-mi plac. Nu-i deloc cool să umbli cu râmele ălea jegoase pe cap.
  •     Cei care îşi caută doar prieteni rockeri,care arată la fel ca ei şi ascultă aceeaşi muzică. Dacă două persoane au gusturi la fel în materie de aspect şi muzică,asta nu înseană că se şi înţeleg bine. Eu am destui prieteni care ascultă cu totul altceva în afară de rock,dar cu care mă înţeleg bine. Şi cunosc o mulţime de rockeri retardaţi cu care nu aş vrea să fiu prieten.
  •     Pseudorockeriţele care au impresia că dacă se îmbată până se pişă pe ele prin taverne şi ajung să fie poştite prin wc-uri de rockeri,asta le face mai cool şi mai metal. Rock-ul nu intră nici prin pizdă,nici prin gură şi nici printre ţâţe. Dacă te fuţi cu 50 de pletoşi eşti mai curvă,nu mai metalistă.
  • Cei care spun că nu eşti rocker până nu asculţi trupa X. Pentru ei am 2 metri de pulă la preţ de 1.  Dacă mie nu-mi place trupa X nu o ascult,şi asta nu mai face mai puţin rocker.  La faza asta sunt de acord cu opusul. Nu poţi să spui că eşti rocker dacă asculţi DOAR trupe de căcat. Deci dacă vine unul la tine şi-ţi spune că ascultă tokio hotel,blaxy bitches şi paramore,poţi să-i fuţi un şut în ochi pentru că ăla nu-i rock,ci balegă comercială.
  •      Rockerii care când sunt beţi ascultă cu totul alte căcaturi,ceva ce treji nu ar asculta niciodată. Aici îi includem pe ăia care când fumează iarbă o ard rasta,când se droghează se fut în cur pe dubstep şi dnb...dubstep-ul fiind cel mai jegos gen de muzică pe care-l poate asculta cineva,ce are impresia că ascultă muzică bună doar pentru că nu-i plac manelele şi inna. Ceea ce vreau eu să spun aici,nu este că dacă eşti rocker,obligat trebuie să asculţi doar rock şi metal.  Eşti complet retardat dacă te închizi doar în aceste două genuri de muzică.  Dar muzica pe care o asculţi când eşti treaza,să o asculţi şi când eşti beat/drogat/fumat şi ce căcat mai faci tu  ca să-ţi fuţi creierii. Am întâlnit ciume de oameni care s-au mirat cum de sunt rocker şi nu-mi place dubstep-ul.  Altceva în afară de o flegmă galbenă direct din fundul plămânilor nu am pentru astfel de persoane. Dubstep-ul e de căcat. Dacă o să ascult vreodată aşa ceva de bună voie,vă rog să mă futeţi în cur fără prezervativ şi vaselină.
  •      Târfele nefutute (sau futute) care ascultă doar melodiile lente cântate de trupe rock,îmbinând perfect poponăreala cu rock-ul,rezultatul fiind unul de să-ţi bagi juma’ de pulă-n el.  Nu vă impun eu ce să ascultaţi,ascultati ce vreţi şi ce vă place,însă dacă mă vezi cu un tricou cu Metallica şi vii la mine să-mi spui „Şi eu ascult Metallica,dar doar melodiile lente” s-ar putea să te bag atât de adânc în pizda mătii de să nu te mai scoată de acolo nici cu descarcerarea. Am dat exemplu Metallica,deoarece tot ghiolbanul a auzit de ea.  Metallica nu este o trupă care merită să-i fie ascultate doar melodiile lente,sau să-i scrii numele cu un singur L. Frustrant este faptul că unii chiar se miră când dau de o melodie mai heavy a unei trupe de la care ei au ascultat doar balade.  Cunosc persoane care rămân uimite când află că Wind of change şi Hellcat sunt melodii cântate de aceeaşi trupă. Astfel au apărut pizdulicile cu destul sânge-n ele ca să-ţi spună că ascultă rock,dar prea puţini floci ca să asculte altceva decât balade.
  •       Cei care copiază stiluri de la trupe consacrate,le duc la extrem împingându-le spre penibil. Aviz pseudofanilor black metal,care ascultă „răutăţi” pentru că li se pare lor cool şi în felul acesta cred că se răzbună pe societate,nu că ar înţelege ceva din muzica aia. De obicei ăştia au impresia că trăiesc în castele medievale şi se cacă cenuşă.  Ba mai mult,privesc cu superioritate spre cei care ascultă trupe cât de cât cunoscute de heavy metal,având impresia că ei sunt cu mult mai sus pentru că ascultă fksdjfhsdpornojfdfutaiksdfgorepulamea,trupă de garaj cu mai puţini fani decât membrii trupei. Astfel de oameni îi vezi peste tot,abia au descoperit rock-ul şi au impresia că dacă ascultă black metal au ajuns la cea mai înaltă condiţie pe care o poate atinge un rocker. Îţi vor spune vă Varg e cel mai tare,cu toate că nici unul din ei nu ştie exact ce anume a făcut el...dar e tare! Şi eu impresia că dacă au dat foc unei cruci şi au băut sânge de capră în cimitir sunt şi ei la fel de tari ca Varg.  
  •           Rockerii care se cred mai inteligenţi decât ceilalţi,doar pentru că ei ascultă rock şi alţii nu. După cum ziceam,am întâlnit o mulţime de rockeri retardaţi cu care pur şi simplu nu ai ce să vorbeşti,şi am întâlnit şi destui oameni inteligenţi care nu ascultau rock. Este adevărat,muzica pe careo asculţi spune multe despre tine,dar nu totul.  Şi eu am impresia că ascult muzică bună,dar asta nu mă face mai superior decât cineva care asculta techno sau rap,dacă acel cineva mă poate contrazice oriând cu argumente logice şi îl duce mintea mai mult decât mă duce pe mine. Muzica este ceva care ţine doar de gusturi şi atât. Nu are nici o legătură cu inteligenţa cuiva şi nici nu te pune mai presus faţă de altul.  Uneori mi-e jenă mie când văd pe unele forumuri,mesaje de la puleţi de genul „haha,eu ascult rock şi tu nu,deci eşti mai prost decât mine”.  Genul de muzică preferat nu-i un argument cu care să-ţi demonstrezi inteligenţa. Bineînţeles,există şi excepţii aici. Nu am întâlnit niciodată pe cineva care asculă inna şi ai se eu te pego în gură,care să nu se facă de căcat când zice ceva. Dar aia nu intră la categoria muzică.


Mai am destul de scris despre asta,dar cred că deja am mâncat prea mult căcat şi oricum nu mai am chef să scriu.
Această postare este un pamflet şi trebuie tratat ca atare  să-mi sugi pula cu spor dacă te regăseşti în  minim una din categoriile de mai sus.

19 comentarii:

  1. Da' ce înseamnă ,,rocker''?

    Mă mir cum de şi tu crezi că există acea ,,muzică bună''...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una nu cred că există definiţie pt "rocker adevărat". Am văzut că mulţi "rockeri" ascultă dubstep, ceea ce eu consider sunete de extratereştri. Şi apropo, poate-mi explică şi mie cineva faza cu "Când ai să ai mai mulţi ani, o să te laşi de genurile agresive. O să te maturizezi şi ai să asculţi melodii mai lente." Am auzit chestia asta la multe persoane. E vreo regulă pe care e posbil să o încalc?
    Şi nu, nu mă încadrez în nicio categorie d-asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. >"Când ai să ai mai mulţi ani, o să te laşi de genurile agresive. O să te maturizezi şi ai să asculţi melodii mai lente."
      Mnah, acum mai mult depinde de chef, but the spirit of metal never dies.

      Ștergere
    2. Depinde de chef în orice zi. Unii poate se plictisesc să asculte zilnic thrash sau rock classic. Ideea e că unii cred că thrashul, deathul, blackul etc sunt genuri pt copii şi eşti mai matur dacă asculţi doar Scorpions şi Deep Purple. Eu nu văd logica.

      Ștergere
  3. hai serios acum,cand ai degand sa intri pe mess? :| Macar raspunde la un mesaj de pe tpu/mess/blog/mobil si pe unde mai apuc eu sa-ti las mesaje :)) ce ti-am facut chiar asa grav incat de 5-6 zile nu mai vorbesti cu mine? :|

    RăspundețiȘtergere
  4. și io care tocmai te credeam dispărut:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai uitat marea categorie de emuisti care au auzit de metal acum o luna doua si-ti spun ceva de genul "ba frate am descoperit o trupa noua sa-mi bag pula daca nu e tare, se cheama Megadeth!". Stii tu, atitudinea aia de idiot care crede ca a descoperit America dar de fapt a descoperit o pula. In rest stii ca-s de-acord cu tine, si pe mine ma enerveaza la culme pipitele alea care asculta doar melodiile lente si-n general alea de dragoste. Dar fetite din astea [nu ma refer neaparat doar la sexul feminin] exista peste tot, nu neaparat in metal sau rock. Exista asa zisi rapperi care asculta doar Arde de la Parazitii si Ceai de la Doc cum exista si la noi emolai care stiu doar Nafing els metărs si Anforghivăn.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu sa-mi mananci putin pula, ca mie-mi plac dread-urile. No, acum ca am avut "tupeul" sa zic ceva de genu' asta pe blogu' lu' Wooden, stai sa vezi cate puli in intestine primesc de la fanii lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wooden n-are fani. Are doar fane.

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi eu sunt toootal de acord cu tine !

    RăspundețiȘtergere
  9. @ ala de mai sus care avea o problema cu astia "micii" care descopera amu MegaMoartea:

    Dude, in loc sa te bucuri pentru ei, ca sunt pe drumul cel bun... Tu ce faci?! Ii sperii?!

    De-astea cu maturizarea am mai auzit eu. Adevarul e ca nu m-au crezut cand le-am demonstrat ca ei n-au inteles nimic din chitara aia turbata, din tot "metal-ul" asta.

    Incep sa cred ca sunt tot mai putini oameni ca Wooden zilele astea. Pe de o parte, bine ar fi, ca m-am saturat de toti kizii obositi care injura gratuit, fara sa faca ceva foarte coerent din asta, ca sa arate la lume cat de "rai" si "duri" sunt ei. Partea buna e ca trece cu varsta! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place ca ai abordat inca o spectaculoasa tema si imi place ca ai vorbit despre lucrurile pe care si eu le consider a fi jeguri.esti foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  11. Frate, daca ascult muzica lenta nu inseamna ca sug pula. Si ce daca ascult? Pot sa dau din cap pana raman fara, iar pe urma sa ascult muzica lenta...Serios Wooden..cred din ce in ce mai mult ca te-a lovit tramvaiul cand erai mic.
    Ma pis pe parerea ta pe care o ai pentru "balade"..
    Pot asculta Mozart iar pe urma sa ascult Arch Enemy...
    Nu stiam ca acum e ceva in neregula cu asta sau ca in "tara ta" s-a inventat o restrictie iar din cauza asta eu sug pula
    Acest lucru nu ma face o fututa sau o nefututa. Ma face o persoana libera sa aleaga.
    Iti urez un calduros : sugi pula

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai înţeles fix o pulă din ce am vrut eu să zic. Mai citeşte încă o dată,şi dacă ai impresia că nu-mi plac melodiile lente dă-ţi două palme şi ieşi.
      Şi de ce căcat nu-ţi scrii numele şi-mi laşi comentariu anonim?

      Ștergere
  12. Ce subgenuri preferi cel mai mult ?
    Eu Power Metal,Thrash Metal,Heavy Metal in general...

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai nene, eu i-am vazut live pe Riverside, si ma simt al drecului de superior !! :D Technical-progressive-metal fan here !! De mine ce ai sa zici sau eu intru la categoria metalistilor ok ? :D

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints