22 mar. 2012

Mitul bărbatului ghei

În primul rând vreau să vă repet că pe blogul ăsta pula mea face legea. Scriu când vrea pula mea,postez când vrea pula mea,scriu despe ce vrea pula mea. Deci nu mă mai futeţi la cap cu căcaturi gen „Când mai scrii ceva pe blog? Că nu ai mai scris nimic nou de ceva vreme...” nu,n-am mai scris nimic,am fost prea ocupat să-i trag maicătii lovituri de pedeapsă de la 11 metri direct în ajunul pizdei. Sau „Îmi place cum scrii,ar fi tare să scrii despe X căcat!” (X căcat fiind un subiect la care eu oricum m-am gândit până acum,dar care mi s-a părut prea neimportant ca să scriu ceva despe el). Nu,nu ar fi tare să scriu despre X căcat. Dacă vrei să citeşti despre X căcat,cauţi pe google,că-i gratis. Sau îţi faci tu un blog şi scrii despre X căcat,că şi asta e gratis.
Nu am ajuns atât de rupt în cur,ca om,să-mi pese de părerile celorlalţi. Am să vă ascult părerile atunci când am să consider eu că mintea mea nu mai are nimic relevant de spus. Şi asta probabil nu se va întâmpla niciodată. Dacă asculţi părerile celorlalţi înseamnă că te-ai plictisit de ale tale,sau ti se par prea proaste să le iei în considerare.
Acum,că am lămurit cum stau lucrurile,şi că voi vă aflaţi în umbra pulii mele stângi,să scriu şi despre ce voiam să scriu de la început,până nu uit.
Mitul bărbatului ghei.Şi nu,nu am absolut nimic cu homosexualii. Să se ardă în rozetă până fac bătături pe coaie. Puţin îmi pasă de orientările sexuale ale cuiva. Eu vorbesc aici despre ceilalţi ghei. Ăia care cică nu se trag pe cur. Şi se bat cu pumnii lor mici în pieptul lor epilat că sunt masculi feroce ca mine şi chiar au pretenţia ca să le fie recunoscute coaiele. Cam asta consideră societatea un barbat decent. Societatea suge pula.  Un păpuşel cu coaele roz,scăldate-n cocolino,îmbrăcat cu hainele lu tacsu de când avea 15 ani (moda vintigi,ce pula mea),care vede băutul de bere,râgâitul şi scărpinatul la pulă îm public atunci când te mănâncă (probabil pe ei nu prea are ce să-i mănânce) ca pe nişte gesturi imorale şi de joasă speţă. Cum să te scarpini la pulă în public? Toată lumea îşi va da seama că te mănâncă flocii de la pulă,mai precis,toată lumea îşi va da seama  că ai pulă...iar după cum bine ştim,în doomiidoişpe,a avea pulă este ceva scârbos şi incecent.
Ei se numesc bărbati evoluaţi. Aici nu îi pot contrazice. La urma urmei,asta a înţeles tot puletele din evoluţie,că trebuie să ia o chestie din trecut şi să o adapteze la prezent,astfel încât fiecare retardat să aibă o viaţă cât mai uşoară şi fără prea multe complicaţii,ca să se poată reproduce în voie şi să mai aducă pe lumea alt retardat inutil cu bale-n barbă. Tot ce înainte era cât de cât masculin,acum este imoral,indecent,ilegal sau pur şi simplu nu ai voie.
Eşti pe stradă cu femeia(sau cu cine pula mea umbli tu,că io nu-s Mircea Radu să-mi pese ce fuţi),vine unu şi-i pune mâna pe cur. Tu,ca un mascul evoluat,decent şi matur ce eşti,nu trebuie să-i fuţi una în barbă după care să sari cu picioarele pe ficatul lui,astfel de comportament fiind demn de un meltean fără cei 7 ani de-acasă (să mori tu că până la 7 ani nu te-a bătut deloc mă-ta când făceai ceva rău). Deci,nu trebuie să-i bagi un pumn în mufarină,şi nici macar un bocanc în rânză nu ai voie să-i dai. Doar ţăranii fac asta. Tu va trebui să-l întrebi unde-i sunt bunele maniere,şi să-l rogi frumos să nu-ţi mai pipăie prietena,după care să-l ignori,că aşa face un bărbat decent şi responsabil. SUGEŢI PULA!
Bărbaţii din ziua de astăzi,trebuie să-şi ia atitudinea de pizdă neajutorată,de pulă bleagă care nu se scoală nici cu viagra.
Acum,că tot a dat puţin căldura,au ieşit şi puleţii din bârloguri. Merg pe stradă uitându-mă,şi observ că ăştia se îmbracă de la an la an cu haine din ce în ce mai seci,mai strâmte si mai finuţe. Pantalonaşi coloraţi strâmţi,tricouaşe în culori inofensive,adidaşi de balerină şi alte căcaturi homo fac parte din garderoba fiecărui fost portător de coaie ce a eşuat lamentabil la capitolul masculinitate şi se retrage în comfortul turmei,acolo unde penibilul nu este penibil. Eu încă-mi port bocancii mei cu bombeu metalic,să pot să vă rup mai bine oasele dacă-mi atingeţi femeia pe cur,sau faceţi pe durii cu mine. Sună foarte indecent,aşa-i?
Pe lângă haine homo şi atitudine umilă,ca să pari un veritabil mascul al secolului dooşunu,trebuie să pari că te interesează soarta copiilor de pe stradă,a subnutrizilor din Africa şi mediul înconjurător,motiv pentru care te implici în nenumarate campanii care practic nu fac nimic dar se bat cu pumnul în piept că salvează situaţia mai ceva ca fetiţele powerpuff. Aştia bărbaţi adevăraţi. Şi dacă te oferi voluntar la câteva campanii dinăstea de pupat mediul în cur,care se învârt în jurul cozii,o să roiască chizdele în jurul tău ca ţânţarii vara,doar eşti un mascul adevărat pe care-l preocupă soarta copiilor...copiilor...plm...copiilor...copiilor...mamele voastre curve...copiilor...copiilor lui.  Nu eşti orice tilicar care bea bere şi-şi trăieşte viaţa distrându-se şi pişându-se la boscheţi atunci când îi vine,o nulitate ce singurul lui scop este să-şi umple creierul cu alcool,nepăsându-i de urmaşii săi. Sugeţi pula,eu nu vreau să am urmasi,deci este datoria mea să fac lumea cât mai de căcat pentru urmaşii voştri.
Aţi ajuns atât de terminaţi în cât dacă vă descheiaţi la mai mult de 2 năsturei de la cămaşă deja este un act de rebeliune,iar voi sunteţi nişte oameni liberi. Anarhieeee...!!! O pulă...
Aţi reuşit să prostiţi pizdele proaste că ăsta este modelul perfect de mascul pe care trebuie ele să pună laba,fapt pentru care sunt arătat cu degetul că mă scarpin la pulă pe stradă şi râgâi a bere atunci când îmi vine.
Din câte se pre,burta la bărbaţi a devenit o chestie mişto şi elegantă,un semn de bunăstare. Nimic de zis. De fapt,am o mulţime de chestii de zis,dar momentan îmi este prea lene şi vreau să drojdesc ceva şi să mă piş pe o clanţă.

Mi-am inversat şireturile de la bocanci între ele. Ce rebel mă simt!

8 comentarii:

  1. Tipii de genu` secretă mai mult estrogen decât propria lor prietenă.
    Azi mă apucasem să râd de doi tipi de genu` ce mergeau, știi tu, umăr la umăr, de parc-ar fi frați siamezi, și ei nu știau de ce. :)) Moamă, ce ciudat pot fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine îţi face poze când te pişi mă?:]] Oricum ai dreptate,când ies afară văd din ăştia cu pantaloni roşii mulaţi,şi freză de găină cu ochelari de soare cu lentilele cât capacu de wc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ca o sa vina tata Floarea cu farmecele ei si o sa-i lasi burta pan' la nanau si o sa fete doi gemeni care o sa te scarpine la pula in locul tau. D'asta's buni copii, baaa.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa te fut in cur pizdz

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place mult ce scri pe aici, le zici pe față. Keep it up, de la mine ai un follow.
    Ne mai auzim.

    RăspundețiȘtergere
  6. rose ne futem in cur si in pizda sa iti bqag puloiu in pizda sa simti e mare lung zici ahh ohhh h ihhhhhhhhhhhh sugee spermaaaa ahhh ohhh ihh

    RăspundețiȘtergere
  7. anonime,luate-ar mamaia de gât să te ia..deja ai devenit plictisitor..nu-ți convine ce-i aici,nu mai comenta ca gheorghe prostu.dacă tot vrei să înjuri,du-te dracu și tu pe drum și înjură un țigan sau ceva de genu,cu ocazia asta faci și tu ceva util.băăă gâgă..

    RăspundețiȘtergere
  8. In poza, langa pletosu' ce se pisa/da muie la perete scrie sloboz. Ah, ce sprit de observatie am.

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints