3 mar. 2016

Românii să mai sugă pula

Românii să mai sugă pula. Nu toți. Doar ăia care au impresia că toți ar trebui să vorbească frumos despre țara lor. Bine, țara lor e mult spus. Că nu e nimic de aici al lor. E doar spațiul geografic și cultural în care mamele lor au avut neșansa să-i nască. Nu a fost alegerea nimănui să se nască aici, doar o întâmplare. Dar cu toate că nu-l leagă nimic mai mult decât niște amintiri (pe care le are tot din cauză că a trăit aici fără a avea el vreo contribuție la asta), idiotul român patriot ține neaparat să creadă că țara în care a trăit nu-i de căcat și să vadă doar chestiile bune, sau ce crede el că-s chestii bune. 

De obicei sursele de informare ale dobitocului patriot sunt manualele de istorie de generală, clipurile de pe youtube făcute de alți idioți naționaliști și articolele de tip "știați că..." de pe site-uri dubioase.
Singura cauză care stă la baza instinctului de a-ți lăuda pământul de baștină doar pentru că-i de baștină, este că ești foarte prost. Inimaginabil de prost. Atât de prost încât în lipsa relizărilor personale simți nevoia să bagi la înaintare realizările altora care din întâmplare s-au născut în aceeași țară cu tine. 

Hagi, Comăneci, Halep, sunt doar câțiva dintre cei pe care îi aduce idiotul patriot în discuție atunci când vine vorba de realizările țării lui. Zât bă de-aici că alea nu-s realizările țării. Sunt realizările lor personale. Realizările unei țări nu înseamnă doar un sportiv ieșit din anonimat la fiecare 10 ani.

Dar idiotul patriot tot simte că țara lui e cea mai ce. Sau dacă nu cea mai ce, măcar printre primele. Ok, nu e nici printre primele. Da măcar e așa, pe la mijloc. Da în partea superioară a mijlocului, mediocră cu pretenții. Cam pe-acolo se situează România în mintea dobitocului. 
Haideți să fac un mic exercițiu de cunoștințe să vedeți cam pe unde-i România. Să luăm țări tot de prin aceeași zonă și la fel de dezvoltate economic.

Bulgaria, Serbia, Croația, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Belarus. 

Probabil unii dintre voi habar nu aveți cam pe unde vin pe hartă, ce capitale au sau ce limbă se vorbește. 
Spuneți din cultura voastră generală cum îl cheamă pe președinte, evenimente importante care au loc acolo, câteva personalități și ce știți despre istoria lor.

Cam atât știu și ei despre noi. Nimic mai mult. Chestiile alea multe pe care le știi tu despre România și pe care ai impresia că trebuie să le știe și alții, ți-au fost băgate în cap doar pentru că ai crescut aici. La fel de multe știe și  un idiot din Croația despre țara lui și are impresia că sunt chestii importante. Dar românul prost din fire are impresia că țara lui e mai importantă decât alea de mai sus.

Recent tot circulă pe net faza aia în care cineva din SUA i-a mustrat pe americani că au netul mai prost până și decât în România. Iar idiotul român a simțit nevoia că trebuie să se ofenseze. 

Cum plm bă să aibă americanii așa o părere proastă despre noi!?!?! Pentru că asta e grija permanentă a românului dobitoc, ce părere au despre el niște oameni de la mii de km distanță pe care nu-i cunoaște. Stați liniștiți, majoritatea americanilor habar nu au de România, deci n-au cum să aibă o părere proastă despre voi. 

Da, nimănui din România nu-i pasă că economia e praf, industria la fel, avem numai gropi în asfalt și sunt sate fără apă potabilă, sistem de canalizare sau șosea. Dar toți cretinii s-ar în sus când aud că alții și-au permis să nu aibă o părere bună despre România. 

Și cei mai condamnabil la moarte de proști sunt ăia care cred că ar trebui să-i pese cuiva că un român a inventat stiloul, penicilina, avionul, apa caldă, pișatul din picioare...etc. 

Dacă vedeți pe cineva care spune "păi da, da un român a inventat...", mai întâi îi dați un șut în ochiul stâng până se învinețește frumos, apoi încetați orice conversație cu prostul respectiv după care dați-i un șut și în ochiul drept încercând să obtineți aceeași nuanță de mov ca la stângul. Dacă vă iese albastru, mai reglați din pumni. 

Să presupunem că un român a inventat ceva acum 100 de ani. Nu se știe din ce surse știi tu că ăla a fost primul om de pe pământ care s-a gândit să inventeze chestia aia, dar să presupunem că e adevărat.
 Pentru că, după cum toată lumea știe, în secolul trecut oamenii nu-și furau nici ideile nici invențiile. Toți erau cinstiți unii cu alții. Dar să presupunem așa prin absurd că ai dreptate, un român chiar a inventat stiloul. De ce pula mea ar trebui să-i pese acum cuiva de asta? Că ăla care s-a gândit să inventeze stiloul, era român? Chiar mai contează ce naționalitate avea? 

Da, poate că unul din România a inventat stiloul. Mă rog, invenție care era mai mult o evoluție de la pana de gâscă. De atunci au mai evoluat dar românului patriot nu-i pasă cine a contribuit la evoluția lor. El știe că românul a inventat stiloul iar acum ceilalți trebuie să fie recunoscători pentru asta. 

Uite de aia românii sunt proști ca nație și nu-i pasă nimănui de noi. El preferă să se laude că ăla care a inventat stiloul era român. Dacă țara ar fi trebuit să conteze la nivel mondial, s-ar fi trecut cu ușurință peste lăudatul că ăla care a inventat stiloul îți era conațional și s-ar fi dezvoltat și la noi firme mari care să facă stilouri de calitate. Care să pișe în cur Mont Blanc sau Parker. Că mna, doar de la noi a plecat totul, avem mai multă experiență în făcutul de stilouri.
Dar românii au folosit zeci de ani căcaturi Hero aduse din China și s-au lăudat în timpul ăsta că un român a inventat stiloul. Uite de aia se pișă toți pe fruntea românilor când deschid pliscul că am fi o țară importantă. Și au tot dreptul să o facă.


Și ceva pentru urechi.

7 comentarii:

  1. ai luat-o pe aratura la vale..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu urasc cei care considera ca Romania a jucat un rol important in istoria Europei in perioada medievala.Am avut si noi 3 domnitori amarati care au incercat sa lupte impotriva marilor puteri si atat.I se mareste inima de fericire romanului cand aude de Stefan cel Mare si Mihai Viteazul,dar uita ca am petrecut 450 de ani ca vasali fie ai turcilor fie ai polonezilor sau rusilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce te-ai tuns parlitule ???

    RăspundețiȘtergere
  4. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints