12 feb. 2018

Valentine's day e pentru oi proaste

Haterul suprem s-a întors și a adus cu el două remorci de pulă să le bage în diverse chestii care se întâmplă în jurul lui. Și se întâmplă multe.

Dacă te uiți pe orice calendar de perete și fuți o flegmă la întâmplare pe el, ai toate șansele să pice pe o zi in care teoretic se întâmplă ceva. Sărbătoare religioasă sau ceva zi la care oamenii au căzut de comun acord că atunci e o zi specială. Nu știu care oameni că pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic.


Oamenii ăia simpli în gândire și care duc o viață anostă și de căcat încât au nevoie să se prefacă mereu că se întâmplă chestii să nu-și smulgă părul de plictiseală. Ar fi un șoc prea mare pentru agenda lor superaglomerată în care și-au planificat și când se duc să se cace pe cel puțin 3 luni de-acum, să facă așa o chestie complet aleatorie, gen să se urce în mașină și să meargă undeva unde n-au rezervare sau nu-i așteaptă nimeni acolo.


[Oamenii care își fac rezervări la restaurante și care știu cu 3 zile înainte unde și ce o să mănânce rămân în continuare mai jos decât limacșii pe scara evoluției. Mănâncă în pula mea unde găsești deschis și liber. Tot acolo intră, tot la fel de maro iese.]


Fiind prea proști să facă ceva diferit, prea fără imaginație să inventeze o chestie nouă și prea speriați de un viitor incert, oamenii au nevoie să inventeze zile speciale. Să cadă de comun acord că unele zile de pe calendar sunt diferite și să-și planifice distracțiile și astfel s-au creat evenimentele.


Era de-ajuns ăla în care te prefaci că e ziua ta pentru că au trecut de X ori câte 365 de zile de când te-a scos mă-ta din scorbura ei soioasă și trebuie să te distrezi și să dai de băut apropiaților. Și să te superi pe ăia care nu-și aduc aminte că au trecut de X ori 365 de zile+9 luni de când mă-ta a făcut sex neprotejat. Observați logica?


Absolut nicio zi nu e specială. Toate sunt la fel. Poate în afară de alea când e eclipsă sau se întâmplă fenomene naturale gen cutremur, tsunami sau viituri în Moldova. În rest, toate zilele sunt la fel, nu e niciuna specială, n-ai de ce să sărbătorești ceva în pula mea de om prost civilizat cu forța și părăsit de neuroni.


Dar oamenii se prefac de mult timp că se întâmplă ceva în anumite momente ale anului. Se prefac atât de bine încât unii se și supără pe tine dacă nu te prefaci cu ei.


Cum adică, nu-ți sărbătorești ziua de naștere? Cât de trist și fără viață socială ești!


Nu coae, doar că poate în ziua aia sunt obosit, n-am chef, sau am altceva de făcut. Spre deosebire de tine, eu dacă vreau să beau și să mă distrez pot s-o fac în orice zi am eu chef, atunci când simt nevoia, că nu-s setat genetic să mă bucur când zice calendarul că trebuie s-o fac.


Cea mai apropiată zi inventată în care oamenii fac căcaturi speciale e 14 februarie. Adică peste vreo două zile, o să vezi toate cuplurile proaspăt combinate cum își sug reciproc cariile la ceva lumină de lumânare prin vreun restaurant infect cu inimioare în geam, să vadă cetățenii de afară că acolo e locul pefect în care să molfăi ceva împreună cu jumatatea care va gâfâi sub tine peste câteva ore (speră unii).


De vreo două săptămâni, dacă intri în orice magazin o să fii invadat de roșu mai ceva ca absorbantul unei femei în culmea menstruației. Deja devine kitschos, plictisitor, penibil, lipsit de orice urmă de originalitate și bun gust.


"Wow, ce e asta, o felicitare cu inimioare, o cutie de bomboane în formă de inimă, o floare și un ursuleț de pluș? Vaaaaai, cât de original și frumos! Chiar nu mă asteptam să primesc asta de 14 februarie, nici nu știu unde ai găsit așa minunății! Fute-mă de să-mi sară otita din orechi!!!"


Nu, nu o să se mire nimeni dacă faci asta de 14 februarie la fel cum nu se miră nimeni că faci sarmale de crăciun sau tort de ziua ta.


Toată treaba asta trece de orice limită a penibilului când vezi cupluri care de obicei se poartă de căcat unul cu altul, se vede că s-au săturat unul de celălalt, nu-și mai vorbesc frumos, se fut din nevoie și lipsă de altceva mai bun dar cu toate astea, pe 14 februarie își iau atitudinea de proaspăt îndrăgostiți și se poartă de parcă se cacă cupidon fericire peste capetele lor.


Da, tot un cuplu anost și plictisit sunt, dar în ziua aia simulează fericirea. Oo, da, uite ce minunati suntem împreună și cum ne iubim ca-n prima zi când tu erai beat și eu voiam să-l uit pe fostu'. Hai să cheltuim cu 50 de lei mai mult pe mâncare în seara asta iar la noapte eu o să mă prefac că chiar am orgasm.


Aud idioți care spun "abia aștept să vină Valentine's day, am făcut rezervare la [loc oribil cu mâncare scumpă și de căcat] și după mergem la [film oribil, comedie romantică cel mai probabil, pe care-l găsești gratis pe torrenți]". De ce abia aștepți ceva ce poți face fix acum? Dacă îți place asta așa mult încât abia aștepți, de ce nu mergeți chiar în seara asta să mâncați mai scump și să vedeți un film? Se simte altfel pe 14 februarie? E mai frumos afară atunci? Îți crește pula cu 3 centimetri fix în ziua aia de trebuie să aștepți până atunci să faci ce poți face foarte bine și acum?


Valentine's day și alte sărbători inventate sunt pentru oamenii extrem de proști, cărora dacă nu le-ar spune nimeni cum și când să se distreze ar sta zilnic în casă numărându-și flocii sau ce alte preocupări mai au ăștia cu moluște în loc de creier care nu-s în stare să facă ceva din proprie inițiativă și nu atunci când au hotărât ceilalți că trebuie.


Îți iubești prea mult femeia și vrei să-i arăți asta? Dacă aștepți până pe 14 februarie să faci ceva frumos pentru ea, cel mai probabil ești genul de bărbat părăsibil, pe care o să-l lase când găsește altceva mai bun. Și va găsi repede, că aproape orice e mai bun decât tine.


Ești dameză și aștepți să primești chestii roșii și pufoase de 14 februarie doar ca să le arăți prietenelor tale cum îi pasă animalului de tine și să te simți importantă din cauza asta? Stai liniștită, face asta doar să-ți țină mintea ocupată cât îți fute cea mai bună prietenă. Și când ai puțină minte, e ușor s-o ții ocupată cam cu orice.


Lumea ar fi un loc mult mai frumos și ușor de suportat dacă oamenii nu ar inventa sărbători și dacă magazinele nu te-ar asalta cu căcaturi festive în funcție de ce se întâmplă pe calendar.


Mediul online ar fi și el mult mai puțin canceros dacă oamenii nu și-ar ura chestii în public în funcție de ce se întâmplă pe calendar.


Vrei să-i spui ceva consoartei să vadă că tu ești masculul alfa și să tragi în ea la noapte până cade tencuiala de pe pereți? Perfect, fă-o. Dar fă-o când simți nevoia și când ai chef, nu când o face toată lumea.


Oamenii care fac ceva special de Valentine's Day sunt cei mai proști oameni pe care îi cunoști. Practic specialul lor devine banal și fără sens dacă fac toți același lucru în același timp.


Da, lasă-i pe ăia de la supermarket să mai profite un pic de naivitatea ta. Să-ți vândă toate căcaturile roșii de pluș și toată ciocolata veche care nu s-a dat de crăciun. Lasă-i și pe regizorii ăia de mâna a 4-a să mai scoată o comedie romantică la care să mergi cu aleasa sperând că la genericul de final o să fii cu mâna în chiloții ei.


Haideți să hotărâm toți când e ok să ne distrăm și ce să cumpărăm în zilele alea, ăsta-i spiritul! Să-ți spună cineva când și ce să cumperi ca să simți că ești fericit. Să-ți bage în cap ideea că ești de căcat dacă nu dai bani când și pe ce vor ei și nu poți fi fericit altfel.


Unii oameni merită scoși în stradă și împușcați în genunchi sub ochii mulțimii și lăsați acolo să moară de la hemoragie. Aveți noroc că nu-s dictator. Încă.


Pesa.

2 comentarii:

  1. Am o femeie în vârstă de 40 de ani. Am testat pozitiv herpesul genital (HSV1-2) în 2016. Aveam focare grave. EXTREM DE DOLORANT. Am încercat diferite tipuri de medicamente și tratamentul de către medicii de care știam că era de folos. În urmă cu șase luni, căutam cu disperare online remedii utile pentru vindecarea herpesului genital (HSV1-2), pe care am dat peste câteva remedii utile despre modul în care DR.WEALTHY ajută atât de mulți oameni în vindecarea herpesului genital (HSV1-2) cu ajutor pentru tratamentul pe bază de plante, deoarece și eu cred că există cineva undeva în lume care poate vindeca complet herpesul. Cu toate acestea, în ultimele 2 luni, am urmat protocolul său de herpes și a oprit complet toate focarele! Spre marea mea surpriză am fost vindecat complet urmând protocolul medicinii sale pe bază de plante. Nu vă lăsați descurajați de medicii. Există un remediu pentru HSV cu ajutorul ierburilor și rădăcinilor de către un medic specialist în plante medicale. Dr. DR.WEALTHY este atât de amabil și sincer cu tratamentul său pe bază de plante, contactați-l cu amabilitate pentru mai multe informații Via wealthylovespell@gmail.com sau WhatsApp DR la +2348105150446 sau vizitați blogul său https://wealthylovespell.blogspot.com
    Veți avea noroc ca mine astăzi dacă aveți curajul să-l contactați și să-i ascultați instrucțiunile.

    RăspundețiȘtergere
  2. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints