24 nov. 2012

De ce sunt eu rasist


Probabil nu-s singurul om din galaxie care are ceva cu ţiganii şi căruia i s-ar scula pula doar la gândul că aceştia ar muri asfixiaţi cu propriile lor băşini sau sugrumaţi cu camera de la bicicletă.

A se observa că folosesc termenul de ţigan, nu pe cel de rom cu 2 de r cum ar fi corect şi civilizat. Mă piş duios pe termenul de rom cu doi de r. Mi se pare un termen prea pupincurist.  
Acum vor veni cretnii cu cea mai imbecilă replică: "Nu toţi ţiganii sunt la fel! unii sunt chiar oameni de treabă!" Da' ce, am zis eu că n-ar fi? Toţi ţiganii sunt oameni de treabă, mai ales când sunt morţi. 
Mă simt obligat să explic şi fenomenul ăsta de "toţi în aceeaşi oală", care este de fapt o chestie foarte simplă şi banală, doar un dobitoc având nevoie de explicaţii suplimentare. Dar eu totuşi le dau, pentru voi, dobitocii cu mintea cât piuneza. 
Deci da, sunt de acord cu asta, nu toţi ţiganii sunt la fel. Dar sunt de acord şi cu următoarele chestii: nu toţi rechinii te atacă, nu toţi ţânţarii te înţeapă, nu toţi puşcăriaşii sunt vinovaţi, nu tot căcatul pute. Înţelegeţi unde bat? 
N-a zis nimeni că toţi ţiganii ar fi la fel, fără excepţie. 
Însă sunt puţini şi extrem de rar întâlniţi ăia despre care se spune că ar fi oameni ok, au devenit deja un mit, sunt prea puţini ca să conteze în statistici. E ca şi cum ai avea un măr, iar 98% din el e stricat, însă a rămas o părticică cât o boabă de mazăre care încă mai e verde şi comestibilă. Nimeni nu se apucă să scobească părticica bună cu cuţitul şi să o mănânce, orice om va evalua mărul drept alterat şi-l aruncă la gunoi, sau spre capul unui ţigan. Nu-i pasă nimănui de 2% din ceva. E un procent mult prea mic să poată fi luat în considerare şi este băgat la un loc cu restul de 98%. 
De ce am ales ţiganii? Că doar nu-s singura minoritate din ţara asta. Avem o mulţime de subspecii. Ei bine, ţiganii sunt cei care ies cel mai mult în evidenţă, ca un neg păros pe un cur mişto. Dacă majoritatea oamenilor se plângeau că atunci când se urcă în autobuz, vin copii din Germania ca să-i facă la buzunare, în timp ce alţi 3 falsează un "tatăl nostru" pe ritmuri de manele ca să distragă atenţia, acum aş fi scris despre ei, morţii lor de nemţălăi paraziţi. Dar nu. Singura minoritate de care se plâng românii sunt ţiganii. Bine, aici îi excludem pe medievalii ăia din Ardeal care nu ştiu ce crucea mamii lor au de împărţit cu ungurii. Nu mă bag, nu-i treaba mea. 
Ungurii nu vin la mine la uşă să-mi vândă covoare turceşti, nu se uită insistent spre portofelul meu, nu schimbă valută la colţ de stradă şi nici nu stau în palate. 
Da, în România avem extrem de multe minorităţi, de la eschimoşi până la negrotei prăjiţi din prepuţul Africii, însă cu aceştia nu are nimeni nicio problemă. Sau dacă sunt care au, e vorba tot de un 2% nesemnificativ cu care nu-şi bate nimeni capul. 
Ţiganii au ţinut neaparat să se facă remarcaţi, iar acum urlă că de ce-i discriminăm. Ăsta cred că este principalul motiv pentru care i-aş umple cu benzină şi le-aş da foc. Că nu-i discriminează nimeni de-ampulea, doar pentru că sunt ţigani. 
Prin faptele lor, şi-au degradat prea mult rasa ca să mai poată avea cineva încredere în ei şi să-i tarteze ca pe ceilalţi oameni. 
E ca şi cum ar veni cineva zilnic la tine cu o tavă plină de pahare cu bere. Şi îţi oferă un pahar. Îl iei şi-l bei. A doua zi la fel. Până începi să te prinzi că berea aia are un gust puţin ciudat şi el de fapt se pişă în pahare. Mai bei de la el? Poate nu se pişă în toate, dar cui îi pasă? Odată ce l-ai prins că se pişă în ele, nu mai accepţi nimic de la el, şi dacă ai coaie de oţel îi fuţi şi-un dos de palmă din fundu' grădinii data viitoare când vine să te servească. 
Si încă o chestie retardată legată de ţigani este "nu doar ţiganii fură, şi românii fură!". Observaţi logica cretină gen "nu doar găina face ouă, şi gâsca face!". Normal în pula mea că nu doar ţiganii sunt singurii oameni din univers care fură. Art fi fost extrem de simplu dacă orice era legat de furat s-ar fi rezumat doar la ţigani. 
Să zicem că printr-o minune, toţi ţiganii ar emigra brusc pe fundul Atlanticului. Tot n-ai putea să-ţi laşi telefonul pe masă într-un bar şi să îl mai găseşti acolo când te întorci de la baie.
De fapt, problema principală cu ţiganii nu-i că fură. Problema e că există. Şi ne ţigănesc. La fel cum brăilenii vor să ne brăilească, şi ţiganii ne ţigănesc. Şi se ţiganesc între ei. Sunt enervanţi doar atunci când sunt mulţi şi/sau cu săbii. Când e unul singur îi dai uşor flit, iar el pleacă înjurând şi înşirând toate rudele cu care va veni să te taie. În 90% din cazuri "cetăţeanul" negricios e orfan şi n-are rude. Sau are, da-s în puşcărie. 
Observaţi că încerc să scriu postarea asta fără să bag penibilităţi anarhiste şi homosexuale de genul "MOARTE ŢIGANILOR! DACĂ MAI TRĂIA HITLER ERAŢI CU TOŢII SĂPUN! MUIE CIORILOR PROASTE CARE ASCULTĂ MANELE PE STRADĂ LA DIFUZOR ŞI MĂ SCUIPĂ CÂND TREC PE LNGĂ EI". Căcat. Asta este o prostie, să urli ca gibonu' pe net. Majoritatea ţiganilor nici n-au net, iar ăia care au nu ştiu să-l folosească. Iar ăia care ştiu să-l folosească, îl folosesc în general pentru descarcat manele, filme porno, agăţat pizde şi postat colecţia de săbii ninja. Nu vede nciun ţigan mesajul şi chiar dacă-l vede, nu dă doi bani pe el, pentru că-i virtual . 
De obicei ăia care vin cu ura asta în ei, probabil au avut recent o ciocnire cu un stol de minorităţi tuciurii. 
Aş putea expune aici câte o metodă sadică sa torturat şi omorât fiecare ţigan în parte, dar nu cred că asta ar schimba vreo ceva. Chair şi să fac un fanclub de torturat ţigani. Chestiile ăsta nu merg niciodată. 
Tot ce-am avut de spus s-a îndreptat doar spre lingăii ăia care le iau apărarea ţiganilor, spre muiştii care au impresia că ţiganii sunt persecutaţi pentru că sunt mulţi care se feresc să-i angajeze. Dar puneţi problema în felul următor în rasa mamii voastre de curve superficiale. De ce se fereşte lumea să-i angajeze sau să facă înţelegeri cu un ţigan? Oare din cauza faptului că până acum au demonstrat cât de încredere sunt?
Genul ăla de om idiot ce crede că şi ţiganii au drepturi, chiar dacă au venit boschetari la noi în ţară şi s-au instalat aici când au văzut ce popor primitor şi de buni samariteni suntem . Acum asta este urmarea, că la început au fost nişte pupincurişti care s-au purtat frumos cu ei. 
Nu mai scriu, că deja încep s-o ard şi eu cu coaie de revoluţinar împotriva celor care se poartă frumos cu ţiganii. 
Nu ţiganii ar trebui călcaţi pe cap cu tractorul, ci cei care sunt împotriva călcării ţiganilor pe cap cu tractorul. Dacă n-ar fi ei, probabil ceilalţi oameni care încă gândesc cu bucata nealterată de creier ar scăpa repede de ei, le-ar face viaţa în românia imposibil de suportat şi aceştia ar pleca în altă parte, în căutare de noi proşti miloşi. 

Muie Hruşcă şi colindele lui de căcat.

25 de comentarii:

  1. Tatutzu , se vede ca nu ai pic de valoare , te ascunzi in spatele vocabularului obscen din cauza drogurilor , nu incerca sa ma contrazici ca te cunosc foarte bine moldovene . A te cobora la minte celor care te deranjeaza denota faptul ca esti mai jos ca ei cu o treapta sociala ,si asta te roade rau de tot .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-a zis el, și ce ai înțeles tu. Ești jalnic.

      Ștergere
    2. Mă piş pe ea de scară socială. Implicit pe tine.

      "tătutzu" să-i spui lu' Mircea Badea. Dacă tot zici că mă cunoşti, dă-mi o adresă ceva, poate ne cunoaştem şi mai bine. Până atunci, tot un anonim inapt rămâi, în care eu îmi bag pula din toate poziţiile după bunul plac.
      Jet.

      Ștergere
  2. ESTI UN NENOROCIT BAGAMAIS PULA IN SUFLETU SI IN INIMA MATI NBAGAMAIS PULA IN SHOLDOVA IS IN ALTARU MATI DAMAS PE DERDELSU CU CRUCEA MATI TAIATAS CAPAUL SA ILDAU LA CANI FUTUTEUN DUMNEZEU SA TE FUTA IN GURA BAGMASI PULAN MATA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti mai distrus, decat ai distrus limba romana.

      Ștergere
    2. uite unul la fel de rau....moldovean=))))))

      Ștergere
  3. Asta, tiganu' de mai sus... sa-ti scot ficatii si sa ti-i bag pe gat, de am inteles ce ai vrut sa scrii acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!
    In caz ca ma cunosti de pe TPU,sunt Michelangelo...

    Tot ce ai scris acolo este mai presus de adevar.La fel si postarile antecedente :)
    Societatea noastra promoveaza incultura suprema.Aduland dejectiile borâte de manelisti si pupincuristi,tara noastra va fi in curand stearsa de pe harta...reputatie de cacat...

    Frate,unde sa ne mai adapostim de semidoctism ? Tara este plina de edificiile prostiei,a superficialitatii.
    Din cauza tiganilor am ajuns sa urasc aceasta tara(unul dintre factorii importanti).

    Mai exista speranta pentru tara noastra manjita de cacat ?



    RăspundețiȘtergere
  5. Vorba aia: Pe țigan dacă-l faci cioară, el se supără și zboară.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa ma fut cu din woden ah ohh ce bine ma futi

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba prostule,nu suntem toti oamewni,firial drakului cu mata hitler prost.

    RăspundețiȘtergere
  8. duten mata ma mancamiai coaeele cu gatzi,muistul dracului nu ai niam din niamul tau n ua vazt alta tara boule fututen dumnezeu si cristosu mati si cruci mati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Discuții de oameni inteligenți.Bă căcaților,înjurați-l cât vreți că oricum nu-i pasă,dar măcar scrieți corect.Cred că mai mult de 12 ani nu aveți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca astia care injura au descoperit internetul recent.Poate ca ar trebui sa ii invatam cu ce scop se mai foloseste internetul.

      Ștergere
    2. Poate ar trebui să-i gazăm.Ar fi mult mai simplu și mai frumos.

      Ștergere
  10. Îs de-acord cu ce-ai scris pe-aici, în sfârşit, ceva mai diferit de banalul "trebuie să scăpăm de ei".

    RăspundețiȘtergere
  11. "E ca şi cum ai avea un măr, iar 98% din el e stricat, însă a rămas o părticică cât o boabă de mazăre care încă mai e verde şi comestibilă. Nimeni nu se apucă să scobească părticica bună cu cuţitul şi să o mănânce, orice om va evalua mărul drept alterat şi-l aruncă la gunoi, sau spre capul unui ţigan. Nu-i pasă nimănui de 2% din ceva. E un procent mult prea mic să poată fi luat în considerare şi este băgat la un loc cu restul de 98%."

    Partea mea favorita :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce de cioroi pe aici, cat ii detest pe retardatii care i-au apararea ciorilor "nu toti tiganii sunt la fel" sa ma pis pe ei si pe toata rasa lor de imputiti, dupa ce ca mai si put mai se dau si tari cu manelele, mai incep sa si scuipe ca niste sugatori de pula ce sunt.

    RăspundețiȘtergere
  13. "Singura minoritate de care se plâng românii sunt ţiganii. Bine, aici îi excludem pe medievalii ăia din Ardeal care nu ştiu ce crucea mamii lor au de împărţit cu ungurii."

    În Ardeal, prejudecăţile împotriva ungurilor (contrar opiniei generale) nu mai sunt demult o problemă. Evident, există şi excepţii sau erori (conflicte care au la bază cauze cu totul şi cu totul diferite, în care sunt implicaţi pur şi simplu accidental romani şi unguri), însa la modul general multiculturalismul funcţionează aici - da, vorbesc din proprie experienţă. Avand în vedere ca acesta era doar un detaliu, nu am de ce să mai insist asupra lui. Ps: Sunt perfect de acord cu restul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu toţii suntem egali!Şi nu consider că ar trebui să-i judecaţi pe toţi ţiganii,doar din cauza unora.Cunosc foarte bine persoane de etnie roma,care sunt mai ok decât noi românii.Dacă voi aţi fi fost ţigani,nu cred că v-ar fi convenit să fiţi puşi în oală cu toţi ţiganii ăia hoţi şi răi.Comportamentul este de vină,faptul că ei fac unele lucruri şi altele nu!În loc să fim o societate mai bună,să-i încurajăm şi să îi ajutăm să aibă o educaţie,un loc de muncă etc.În schimb voi(se simt ei)aţi prefera ca ei să fie torturaţi şi omorâţi!WoW.Inteligentă sugestie!
    Sper să reveniţi cu capul pe umeri!Ciao^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai fi citit tot, ai fi observat ca a si specificat de ce judecam toti tiganii.

      Ștergere

Despre sfântul Woodenpints