2 oct. 2013

Mă cac în roșia voastră



Montană, de stepă, marină, submarină... orice roșie pentru care urlați voi să fie salvată eu mă cac în ea. Mă cac la modul propriu, cu moț și aburind!

Pentru că mi se pare de-un retard grotesc să ieși în stradă pentru ceva ce nu are legătură cu tine. M-am săturat. Pe orice site dau click, pe orice post aș deschide tv-ul (asta e o scuză bună să te uiți pe Cartoon Network), în orice ziar m-aș uita, văd doar mizeria voastră cu roșia montană. Și mă afectează așa, la modul pasiv, pentru că eu nu dau nici click pe chestii cu știri, nu deschid nici TV-ul și nici nu citesc presa. Da chiar și așa, fără să interacționez direct cu media tot mă ciocnesc involuntar de roșia căcatului. Vă dați seama dacă mă uitam la TV și citeam ziare, cedam psihic și strângeam pe cineva de unghii cu patentul.

Mă oprește lumea pe stradă să mă cheme la protest. Văd oameni care se duc la prostest și care îi îndeamnă și pe alții să ragă cu ei pe instrumental de pet de bere cu pietricele în el.
Nici măcar presa tabloidă de care tot accidental mă lovesc nu mă enervează atât de tare! Pentru că ăia care o scriu și o citesc nu ies în stradă la proteste ȘI NU SE UITĂ URÂT LA MINE DACĂ LE SPUN CĂ NU-MI PASĂ DE CE FAC EI! 

Sper să dea gripa în voi. O gripă atât de nimicitoare încât să vă țină la pat până nu mai ramâne aur sau alte resurse la roșia montană. 

Și chiar mă doare fix în cur ce-o să se facă acolo. Dacă se exploatează sau nu se exploatează. Sau cine exploatează. Nici măcar nu știu povestea completă, dar mi se pare de un țăranism incredibil tu să fii în București sau oricare alt oraș și să strigi pentru roșia montană. Pentru mine, toți ăia care au o părere despre roșia montană sunt niște idioți. Indiferent care ar fi părerea aia, dacă-i alta decât „nu-mi pasă”, ești un idiot și-ți urez gripă. Aviară, porcină, cabalină, de care vrei tu.

Doar oamenii care locuiesc acolo ar trebui să aibă ceva de spus și atât. Nu toți atârnicii din toate prepuțurile țării. 

Și mă doare în pulă și că străinii ne văd ca pe un vecin idiot de la care pot fura în voie fără să spună nimeni nimic. Noi ne-am construit imaginea asta, acum ciocul mic. Și da, cu toate campaniile de promovare a țării, occidentul ne vede tot ca pe un fel de ruși, doar că mai săraci, mai mici, mai proști și mai puțin bețivi. Și care nu reprezentăm o amenințare la adresa nimănui. Pentru că asta suntem, oricâte căcaturi naționaliste cretine vi s-ar băga în cap. Nu ramânem decât niște păduchi enervanți și nesemnificativi care știu doar să se plângă și care aștepată ca UE să ne rezolve toate problemele de nivel local. 

Când m-am gândit să scriu postarea asta chiar aveam o idee. Acum și p’aia am uitat-o. Mi-a spălat creierul roșia montană.
Roșia montană se opune dezvoltării personale. Acum douăzile, fiind 1 am vrut să ma apuc de ceva. Nu mai țin minte de ce, dar era ceva frumos. Și pe 1 bine sa începi chestii. Dar după ce m-am trezit la gospodăreasca oră de 5 PM și până mi-am terminat eu cafeaua s-a făcut deja noapte, timpul ce mi-a ramas a trebuit să-l folosesc pentru a mă enerva la toate căcaturile cu roșia montană de care dădeam accidental. După care a venit 12 noaptea, deci eram deja în data de 2 și n-am mai putut să mă apuc de nimic. 

Nu, serios, terminați cu căcatul vostru de roșie montană că nu rezolvați nici un drac.

PA.MUE.FĂRĂ PESĂ!

29 de comentarii:

  1. Pai e logic ca nu o sa schimbe nimic in tara asta daca toti sunt nepasatori si ii doare in cur.. Ar trebui sa ne unim sa ne schimbam imaginea nu sa ne plangem ;) si de ce URLA toata tara SALVATI ROSIA MONTANA? Pai e simplu.. Asta ne cam afecteaza pe toti nu doar pe cei de acolo ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit de la cel puțin 10 oameni că o să mă afecteze și pe mine asta cu roșia montană. Da nimeni nu mi-a spus exact cum.

      Ștergere
    2. Primul: bani (incep cu asta pentru ca vad ca grija ta e numai de tine si nimic nu il ingrijoreaza pe om mai mult decat ce are in buzunare). Compania de care te doare in cur ce face, tocmai pentru ca te doare in cur va lasa in urma exploatarii un lac de chimicale foarte periculoase care va trebui administrat de stat din banii tai, ai mei....defapt zic doar banii tai ca de altii stiu ca te doare in pula. Intamplator acele chimicale mai au proprietatea de a se evapora la temperaturi de doar 26 de grade C. Urlterior acesti vapori inta in componenta norilor care se pot deplasa mii de km pana la tine acasa. Si dupa data viitoare cand iti ploua in gura o sa te miri de ce ai ramas fara par . Mai mult metalele grele din acel lac se pot infiltra in panza freatica la Rosia Montana si sa apara hop-trop in Dunare si o sa te miri ca bou de ce prinzi pesti cu 3 capete
      Al doilea: Dreptul la proprietate. Pentru ca pe locul viitoarei mine mai sunt cateva sute de oameni care refuza sa isi vanda casele, guvernul (care e platit si de tine, si de ei) a decis sa dea o lege prin care companiile miniere pot sa ii exproprieze fortat fara sa fie nevoie de implicarea statului. DECI, daca o companie miniera gaseste orice sub casa ma-tii din care poate sa scoata bani poate sa o arunce si pe ea si pe tine (ca la cat de frustrat esti banuiesc ca inca stai cu parintii) in strada (cu compensatii bineinteles, dar fara sa ai tu vreun cuvant de spus asupra valorii).
      Motivele mai sunt garla, dar totodata si prea greu de inteles pentru tine, asa ca nu ma obosesc.

      PS: daca nu stii cu ce te afecteaza, inseamna ca nu stii mai nimic despre subiect, prin urmare incearca sa il eviti.

      Ștergere
    3. Ti-a bagat asta deasupra mea mortul in casa. Deci ti-ai luat-o la plisc ba Woodene...

      Ștergere
    4. Hai sa-ti traduc pe dialectul tau, ba wooden, ca n-o sa intelegi decat jumatate din ce a zis, si aia prost. Deci Anonim zice ca prima preocupare sunt banii, de care te doare-n pula si stii ca nu vrei prea multi sau cel putin asa ne lasi noua impresia. DIn cauza rosiei montane, de stepa sau ce pula ta micuta o fii, o sa te trezesti intr-o zi ca arati ca si bendeac, adica un cap de pula si n-o sa mai pui mana pe vreun peste pentru ca toti sunt infectati si vor arata ca niste japonezi obezi nascuti la fukushima...sau ca tine, daca e sa o luam mai concret. Te doare toata ziua in pula, da al dracu daca iti tratezi durerea....si durerea ta o sa fie la propriu cand o sa-ti iei un ciocan peste pula, eventual peste mufa, dupa ce incerci sa latri si sa te opui celor care-au descoperit ceva sub blocul tau rapanos.. si asa ajungi tu, pisica ta grasa si oribila, aia care te-a fatat si ala care i-a dus balosul in scorbura ma-tii... pe strazi. Da tu probabil mai ai un teren cu casa sau un apartament. atunci nu mai zic nimic. dar tot o sa ramai fara coama si o sa mananci doar din conserva.

      Ștergere
    5. Răgaci, ușor. Nu vorbiți ca și cum aveți dreptate. Că sunteti mai proști decât ultima mea pereche de coaie.

      1. Venitul meu n-are legătură cu România, prin urmare nu mi-l impozitează nimeni. Iar taxele pe care le plătesc sunt aceleași. Și mă doare fix în adâncul curului unde se duc.
      2. Ungaria, Ucraina și Yugoslavia sunt mai aproapte de RM decât Galați. Deci ăia sunt mai afectați decât mine. Dar observ că nici măcar una singură din aceste trei țări nu se agită atât de mult cu poluarea care va trece granița (norii de chimicale cu care ameninți n-au simțul teritoriului, deci se vor împrăștia regulat), deci probabil asta este doar o altă ciupengărie născocită de protestatari. Iar eu am trăit 22 de ani cu combinatul siderurgic lângă mine, zilnic înghit fumul a câteva zeci de mii de mașini și mai bag și tigări roșii. Deci chimicalele de care zici matale vor fi doar o adiere de parfum pentru plămânii mei căliți.
      3. Simțul proprietății? Eu am simțul proprietății mele. Atât timp cât nu vine nimeni să mă ia de guler să mă dea afară din propria locuință, consider că este de bun simț să mă doară în găoz de cine îsi pierde proprietatea.

      Și da, nu știu prea multe despre subiect și din cauza asta încerc să-l evit. Dar nu-l pot evita, pentru că vin proști ca tine care se oftică din cauză că eu evit subiectul.

      Retardului de anonim care a încercat să explice ce-ai spus tu nu-i mai răspund.

      Ștergere
    6. Pai de ce nu ai zis mai wodene ca ai trait 22 de ani langa un combinat. Asta explica multe......atat despre inteligenta ta cat si despre durerea constanta in cur pe care o mentionezi .Ai verificat? poate iti creste ceva acolo. Probabil e urmatoarea ta pereche de coaie . Ungaria, daca nu ti-a zis cineva pana acum (nu prea ar fi avut cine ca sunt sigur ca prieteni nu ai) si-a exprimat ingrijorarea fata de proiect, si pe buna dreptate. Baia Mare i-a lovit tare in 2000 (nu stau sa iti explic despre ce e vorba, dar daca iti scoti capul din cur pentru 5 secunde si dai un google poti sa afli singur). Eu nu ma oftic ca eviti subiectul....Nu cred ca stateai acasa cuminte muscandu-ti pula (ia vezi poate de-aia te doare atat) incercand sa eviti subiectul cand hop-si-asa am sarit eu si am inceput sa comentez pe blocul tau despre cum iti musti tu pula acasa in loc sa iesi cu noi pe strada. Nu te pune nimeni sa fii de acord cu noi, dar si daca spui ca nu te intereseaza, fii roman adevarat, adica du-te la tine in vizuina si taci in pula ta din gura.

      Ștergere
    7. Român adevărat? Mie ce-mi iese dacă-s român adevărat?
      Nu e ceva cu care m-aș mândri, asta e clar.

      Ștergere
  2. vhreau sa facem laba anpreuna woden arat pula la web si vreau sa fim jmeker.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care sunt activi pe blogul asta, va rugam sa strangem niste fonduri pentru inmormantarea limbii romane, ucisa azi la 11:03 de catre un cacacios cu retard mintal si retard motor.

      Ștergere
  3. Maria Luiza esti proasta sau ai venit si tu sa ragi pentru nimic? oricum nu-ti iese nici o pele de pulă daca ragi pentru rosia alora.oficial sa sugi pula,idioata naibii,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu macar am tupeu sa imi zic parerea fara sa ma imi ascund identitatea, si eu nu cred ca am injurat pe nimeni :-? so, de ce folosesti cuvinte vulgare? ca sa te dai "smecher" ca poti injura? ei bine amice eu cred ca iti poti spune parerea si fara sa ma injuri.. :-j

      Ștergere
  4. ObamBinLaden02.10.2013, 15:46

    Rosia Montana si maidanezii.Subiectele astea m-au disperat si pe mine.Ok...poate sa te doara doar pentru ca nu am lua noi toate profiturile.Dar chiar si daca le-am lua tot s-ar gasi o scuza pentru taxele cretine.Asta cred ca ar fi singurul lucru care te-ar putea deranja.Banii.Nu vor cianura ca cica se poate intampla ceva naspa.Pai hai sa oprim si Centrala Nucleara de la Cernavoda.Ca s-ar putea intampla ceva naspa si acolo.Si exemple mai sunt.
    Era de scris si despre cretinii aia care vor sa faca ceva si cand face cineva ceva intr-un mod violen s-ar toti pe el cu toate ca-i ajuta.Serios.Daca ar veni aia care vor sa exploateze in Romania si ar fi omoriti cred ca tampitii astia care sunt anti exploatare tot n-ar fi multumiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bugetul și nivelul de poluare râmân la fel pentru mine. Indiferent de soarta roșiei montane sau a maidanezilor. Ce alt motiv am să nu mă doară în pulă?

      Ștergere
    2. ObamaBinLaden03.10.2013, 15:21

      Nici unul.

      Ștergere
  5. Coae sa va iau neamu in pula de labagii prosti. Urlati ca prostii pe strazi , la temperaturi la care va ingheata si cacatul intre buci. Sa-mi bag pula-n creierele voastre pana le fac cacat pane. Cea mai retardata tara, cu 101% din populatie niste idioti. Baga-v-as in gaozul ala de munte pe nume rosia pulii montane si da-v-as cu cianuri peste voi pana imi pute mie cacatul in wc a cianura, aici in constanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. VREAU SA FAC SEX CU PRETENU MEU WODAN SA I ARAT PULA SI SA NE FUTAM IN CUR VREAU PULA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al dreacu tu de unde ai net ma? Cum l-ai procurat? E prin sarma sau prin ata de la undita? Ca nici macar RDS-ul n-ar accepta un prost ca tine sa le fie client. Woodene , tot mai multi vor s-o arzi la maro...

      Ștergere
  7. Fa-te bah, politician ca rahatul ce iti iese din gura pute tot atat ca rahatul politicienilor care sug de la RMGC. Sa taca lumea sa fure ei cu vaporul aurul , doar nu o sa-l dea la tara asta de labagii cretini. Hai mah, aratati si voi ce e in capul vostru! Bagati injuraturi mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  8. ahh ahhh ce bine futzi cn te -a invatzat sa futzi asha delikat?

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti retard omule! Daca ai auzit de PIB si de crestere economica, daca stii ce inseamna cianura, daca iti place sa fii furat, daca iti place ca in curand vei traii intr-un desert, nu vei mai avea apa potabila.....in cazul asta esti cretin!

    RăspundețiȘtergere
  10. Get a real job, loser!

    RăspundețiȘtergere
  11. Auzi,chelesc si nu mai am potabila,ce cititori ai coaie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Woden daca ai tupeu da aidi de mess sa tz arat pula la web

    RăspundețiȘtergere
  13. vreau sa te fut in cur

    RăspundețiȘtergere
  14. wodaan vrei sa vizionam impreuna un film porno???? :) :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  15. WODEN PINTSZ VREAU SA FUTI CU MI NE

    RăspundețiȘtergere
  16. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints